Osagaiak: 
- Gatza
- Olioa
- 5 arrautz
- 6 patata


Beharrezko materiala:
- Zartagin bat
- Katilu bat
- Plater bat



1. Pausua: Hasteko patatak garbitu, zuritu eta moztu behar dira katilu batean utziz.



2. Pausua: Zartagina hartu eta olioa bota. Olioa berotzen hasten denean katiluan ditugun patatak bota eta egosi.

3. Pausua: Hasierako katilua utzik egonda 5 arrautzak bota, irabiatu eta gatz pixka bat bota (nahi duzun gustura).

4. Pausua: Egositako patatak xukatu eta arrautzekin nahasi.


5.Pausua: Berriro olio pixka bat bota zartaginean eta aurreko nahasketa bota.



6. Pausua: Egosita ikusten duzunean plater bat hartu gainean jarri eta buelta eman. Gero berriro buelta eman eta gero beste bat, guztira 3 buelta emanda. Patata tortila ondo egosita ikusten duzunean plater batean jartzeko.

7. Pausua: Plater batean jarri eta listo, prest jateko!





ON EGIN!





Axact

Nafarberri

Nafarberri deritzon infogune nafar honetan argitaratzen diren artikulu eta edukiak idazlearenak berarenak dira eta Berriemaile-k ez du zertan bat etorri behar agertutako iritziarekin. Nafarberri Euskal Herriko Unibertsitateko ikasle zenbaitek eta nafartzale batzuek egindako lanari esker argitaratzen da.

Egizu iruzkina:

0 comments: