Osagaiak:
- Gatza
- Olioa
- 5 arrautz
- 6 patata
Beharrezko materiala:
- Zartagin bat
- Katilu bat
- Plater bat
1. Pausua: Hasteko patatak garbitu, zuritu eta moztu behar dira katilu batean utziz.
2. Pausua: Zartagina hartu eta olioa bota. Olioa berotzen hasten denean katiluan ditugun patatak bota eta egosi.
3. Pausua: Hasierako katilua utzik egonda 5 arrautzak bota, irabiatu eta gatz pixka bat bota (nahi duzun gustura).
4. Pausua: Egositako patatak xukatu eta arrautzekin nahasi.
5.Pausua: Berriro olio pixka bat bota zartaginean eta aurreko nahasketa bota.
- Gatza
- Olioa
- 5 arrautz
- 6 patata
Beharrezko materiala:
- Zartagin bat
- Katilu bat
- Plater bat
1. Pausua: Hasteko patatak garbitu, zuritu eta moztu behar dira katilu batean utziz.
2. Pausua: Zartagina hartu eta olioa bota. Olioa berotzen hasten denean katiluan ditugun patatak bota eta egosi.
3. Pausua: Hasierako katilua utzik egonda 5 arrautzak bota, irabiatu eta gatz pixka bat bota (nahi duzun gustura).
4. Pausua: Egositako patatak xukatu eta arrautzekin nahasi.
5.Pausua: Berriro olio pixka bat bota zartaginean eta aurreko nahasketa bota.
6. Pausua: Egosita ikusten duzunean plater bat hartu gainean jarri eta buelta eman. Gero berriro buelta eman eta gero beste bat, guztira 3 buelta emanda. Patata tortila ondo egosita ikusten duzunean plater batean jartzeko.
7. Pausua: Plater batean jarri eta listo, prest jateko!
ON EGIN!
Egizu iruzkina:
0 comments: